HVILLUM

ALT I ENTREPRENØRARBEJDE - NEDBRYDNINGSARBEJDE - GRAVEARBEJDE - NEDRIVNING - BETONKNUSNING - KLOAKARBEJDE

    


HVILLUM


Betonknusning  - Nedbrydning - Gravearbejde - Jordflytning - Dræn & kloak - Planering - Materialer - Maskiner - Kontakt - Om os


 

KNUSNING AF BYGGEMATERIALER
....
beton, tegl, mursten, natursten ...... m.m. 

Hvillum knusning af tegl, sten, beton, fundamener bygninger, broer mm Knusning af byggematerialer m.v.: I forbindelse med nedrivning af bygninger er det ofte vigtigt, at alle materialer fjernes. Derfor har vi et mobilt anlæg til knusning af beton, tegl, sten, mursten... Det sikrer at materialerne effektivt og billigt kan køres bort samtidigt med at miljøkrav overholdes. 

byggeri nedrivning bortskaffelse mm  Vi knuser både beton, mursten, tegl ned til størrelser, så det kan anvendes igen - f.eks. som stabilgrus i vejanlæg, Betonknusning eller knusning af tegl, natursten, mursten m.v. kan være en del af et større nedbrydningsarbejde, men vi udfører også gerne knusning, som en selvstændig opgave.

byggeri nedrivning bortskaffelse mm  Vi tager os af såvel mindre som større arbejder. Og vi giver gerne tilbud på din opgave. Du er velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse din entreprise på en effektiv, kompetent og økonomisk måde - læs mere under kontakt os.

 

 


HVILLUM


VI ARBEJDER PÅ FYN - JYLLAND - SJÆLLAND
Tlf. 62 26 11 98 - Mobil: 20 23 11 94 - E-mail: hvillum@mail.dk
- Fax 62 26 11 98
Kirkevej 29 - 5771 Kirkeby, Stenstrup - Fyn - CVR: 26964865