HVILLUM

ALT I ENTREPRENØRARBEJDE - NEDBRYDNINGSARBEJDE - GRAVEARBEJDE - NEDRIVNING - BETONKNUSNING - KLOAKARBEJDE

    


HVILLUM


Betonknusning  - Nedbrydning - Gravearbejde - Jordflytning - Dræn & kloak - Planering - Materialer - Maskiner - Kontakt - Om os


 

OM VIRKSOMHEDEN
- Kvalificerede og kompetente løsninger i næsten 50 år ....

Virksomheden er grundlagt i 1970. Oprindeligt som maskinstation under navnet Sydfyns Maskincentral, men efter nogle år udviklede den daværende ejer, Aksel Hvillum, virksomheden til at udføre egentligt entreprenørarbejde og kort efter fulgte andre opgaver, som nedbrydning, knusning, rydning af bygninger m.v.


I dag ejes og ledes entreprenør virksomheden af sønnen, Henrik Hvillum.

 

Virksomheden er i vækst med stadigt flere opgaver. Der udføres arbejde overalt i landet - fra København til Syd- og Nordjylland, men stadigt med Sydfyn som udgangspunkt.

 

Maskinparken bliver konstant udvidet og nye maskiner tilkøbes. Ikke mindst i forbindelse med de nye typer af opgaver, der opstår - som eksempelvis nedbrydning af vindmøllefundamenter, vejanlæg og vejbroer. Men hovedvægten er fortsat på nedrivning og nedbrydning hos private og erhvervsdrivende - bl.a. landbrug. 

 

Et sprog, der er til at forstå
Vi ser det som en vigtig opgave, at kunne hjælpe både private, der står med en opgave for første gang, såvel som at løse større opgaver - enten alene eller sammen med andre virksomheder i samarbejde på eksempelvis en byggeplads. Vi arbejder professionelt i samarbejde med større bygherrer - men vi forstår også at forklare en opgave for private, der ikke har faglig viden eller skal have gode råd om, hvordan et arbejde bør gribes an, på en måde, så det er til at forstå.  

Ring og få et tilbud på din opgave

KONTAKT OS:

HVILLUM
Kirkevej 29

5771 Kirkeby
Tlf.        6226 1198
Mobil:   2023 1194
Fax       6226 1198
E-mail: hvillum@mail.dk 

 

 

 

 


HVILLUM


VI ARBEJDER PÅ FYN - JYLLAND - SJÆLLAND
Tlf. 62 26 11 98 - Mobil: 20 23 11 94 - E-mail: hvillum@mail.dk
- Fax 62 26 11 98
Kirkevej 29 - 5771 Kirkeby, Stenstrup - Fyn - CVR: 26964865